Om Taarbækhave

Taarbækhave er unikt beliggende med Taarbæk havn og Øresund i øst, og Dyrehaven i vest. Blot 14 km fra Kongens Nytorv og centrum af København.

Ejendommen består af 65 lejligheder på 40 – 150 kvm fordelt på otte opgange samt  2 butikker, 3 separate kældermatrikler og en garage.

Mellem bygningerne er anlagt fælleshave på 1.500 kvm. Der er mod vest placeret møbler til fri og fælles afbenyttelse, og på både den nordlige og den sydlige fløj er øverst anlagt fælles tagterrasse på 80 hhv 100 kvm.  Begge med formidabel udsigt.

Pr. marts 2017 har ejerforeningen 57 individuelle ejere samt Taarbækhave Aps, ejet af Drost – fonden, der ejer 12 enheder incl. to butikker, der udlejes.

Vi har en velfungerende ejerforening, hvor vi lægger vægt på at komme godt ud at det med hinanden – helt i tråd med miljøet i det Taarbæk vi er en del af, og som vi ønsker at værne om.

Taarbækhave er  medlem af Taarbæk Kulturforening. Alle beboere har således adgang til foreningens arrangementer, og skal ikke tegne individuelt medlemsskab. Vi sponserer desuden Flagalleen i Taarbæk, som beboere i Taarbækhave ligeledes kan benytte sig af ifm festligholdelse af private mærkedage.

Print Friendly, PDF & Email